over Rose-Anne

Rose-Anne Mutsaers (1956)

Rose-Anne MutsaersAls senior-coach begeleid ik mensen die tijdelijk zijn vastgelopen en die me vragen om met ze mee te kijken. Ze willen graag in balans en met bezieling en plezier leven en werken. Na een traject zijn ze bijna altijd weer in staat hun leven op een geïnspireerde manier op te pakken.

Je ontmoet in mij een aandachtige gesprekspartner, ervaren en jong van geest. Al op jonge leeftijd ging mijn liefde uit naar de psychologische, filosofische en spirituele aard van het mens-zijn. Dit is zo gebleven en deze rode draad komt, gecombineerd met mijn praktische aard, op een wezenlijke manier samen in mijn werk.

Relevante opleidingen: verpleegkundige A, Nederlands MO A en C, Post-HBO-communicatietrainer en Zijnsgeoriënteerde Coaching en begeleidingskunde aan de School voor Zijnsoriëntatie.

Activiteiten naast mijn praktijk

Ik ben als trainer/supervisor en examinator verbonden aan het Europees Instituut, een post-HBO-opleiding voor coaches en counselors en aan de Baak als trainer en coach.
Ook ben ik verbonden als klachtenbemiddelaar voor medewerkers aan het Elisabeth-Tweestedenziekenhuis in Tilburg.

In een ontmoeting vertel ik je graag meer over mezelf.

page.php

© Rose-Anne Mutsaers

Gemaakt door Repzz